HI GUYS!!! THIS DISH IS VERY TASTY AND IT IS EASY AND QUICK TO PREPARE IT!!! (THE LIME AND CORIANDER RECIPE IS FROM JAMIE OLIVER'S BOOK - MINISTRY OF FOOD) * COOK YOUR RICE AS USUAL AND SET ASIDE. * CHOP A LARGE BUNCH OF CORIANDER FINELY* ZEST OF 2 LIMES * MIX THE INGREDIENT ABOVE INTO THE RICE, THEN CUT THE LIMES IN HALF AND SQUEEZE THE LIME JUICE WITH A LUG OF EXTRA VIRGIN OLIVE OIL OVER THE RICE AND SEASON WITH SALT AND PEPPER * STIR WELL AND SET ASIDE AGAIN
* IN A LARGE PAN, HEAT SOME BUTTER AND STIR IN 2 LARGE HANDFUL OF SPINACH. * AS SOON AS THE SPINACH IS WILTED AND SHINY, STIR IN THE LIME AND CORIANDER RICE FOLLOWED BY 1 OU 2 PACKS OF HONEY ROAST SALMON FLAKES. STIR WELL UNTIL THE SALMON IS HOT. THAT'S ALL. BOM APETITE
*****
OLA PESSOAL!!! ESTE PRATO E MUITO SABOROSO E FACIL DE PREPARAR!!! (A RECEITA DO ARROZ COM QUENTRO E LIMA E DO LIVRO DO JAMIE OLIVER - MINISTRY OF FOOD) * COZINHE O ARROZ NORMALMENTE E RESERVE. * PIQUE UMA MAO DE QUENTRO BEM FININHO. * RASPA DE 2 LIMAS * MISTURE OS INGREDIENTES ACIMA COM O ARROZ, ENTAO CORTE AS LIMAS PELA METADE E EXPREMA O SUCO DE LIMA COM UM POUCO DE AZEITE DE OLIVA EXTRA VIRGEM E TEMPERE COM SAL E PIMENTA A GOSTO. * MEXA BEM E RESERVE NOVAMENTE.
*EM UMA PANELA LARGA, AQUECA UM POUCO DE MANTEIGA E ADICIONE 2 MAOS CHEIAS DE ESPINAFRE * ASSIM QUE O ESPINAFRE ESTIVER MURCHO E BRILHANTE, ADICIONE O ARROZ COM LIMA E QUENTRO, SEGUIDO DE 1 0U 2 PACOTES DE FLOCOS DE SALMAO ASSADO AO MEL. MEXA BEM ATE QUE O SALMAO ESTEJE QUENTE. E ISSO AI!!! BOM APETITE
No comments:
Post a Comment