Tuesday 5 January 2010

BEEF, VEGETABLE and BARLEY SOUP by MARCONI McCONNELL













HEY EVERYONE!!! HAPPY NEW YEAR!!!.
THIS IS A DELICIOUS SOUP. IT IS VERY SIMPLE, JANE MCALEY (CHEF FROM NORTHERN IRELAND) TAUGHT ME HOW TO MAKE IT... AND I JUST LOVE IT!!!
YOU WILL NEED 2/4 OF CHICKEN BREAST OR BEEF (DICED)
1/2 CUP OF BARLEY
2 CHICKEN STOCK CUBES
1 1/2 LITRE OF WATER (APPROXIMATELY)
2 CARROTS DICED
1 LEEK CHOPPED
4 STICKS OF CELERY (WITH LEAVES) CHOPPED
2 MEDIUM POTATOES
FIRST, BRING IT TO SIMMER THE CHICKEN STOCK ( 1 1/2 OF WATER WITH STOCK CUBES) , THE CHICKEN OR BEEF AND BARLEY FOR 30 TO 40 MINS. SECOND, ADD THE VEGETABLES AND BRING TO BOIL. THEN SIMMER FOR 45MINS. THAT'S ALL. JUST SERVE IT!!! BON APPETIT.
*****
OLA PESSOAL!!! FELIZ ANO NOVO!!! ESTA E UMA SOPA DELICIOSA. ELA E MUITO SIMPLES, JANE MCALEY (CHEFE NA IRLANDA DO NORTE) ME ENSINOU COMO FAZE-LA. E EU ADORO!!!
VC PRECISARA DE 2/4 DE PEITO DE FRANGO OU BIFE (CORTADOS EM CUBINHOS)
1/2 XICARA DE CEVADA
2 CALDO DE GALINHA (CUBOS)
1 1/2 LITRO DE AGUA (APROXIMADAMENTE)
2 CENOURAS CORTADAS EM CUBINHOS
1 TALO DE ALHO PORO (PICADO EM RODELAS FINAS)
2 BATATAS MEDIAS CORTADAS EM CUBINHOS
PRIMEIRO, COZINHE EM FOGO BRANDO ( OS CUBOS DE CALDO DE GALINHA COM 1 1/2 DE AGUA) O PEITO DE FRANGO JA CORTADO OU O BIFE E A CEVADA POR 30 A 40 MINS. SEGUNDO, ADICIONE OS VEGETAIS E COZINHE ATE FEVER. ENTAO, COZINHE EM FOGO BRANDO POR MAIS 45 MINS. E PRONTO. SIRVA !!! E BOM APETITE!!!
MARCONI McCONNELLxxx

No comments:

Post a Comment