Sunday 6 September 2009

PASTA GENOVESE by MARCONI McCONNELL


ANOTHER SIMPLE AND FAST RECIPE TO PREPARE!!! THIS DISH IS ONE OF MY FAVOURITE! TO MAKE IT, YOU WILL NEED ONE POT OF PESTO, 500g of PASTA (SPIRAL) IF YOU LIKE! TWO BIG POTATOES, AND 300g of GREEN BEANS, EXTRA VIRGIN OLIVE OIL AND PARMESAN CHEESE, SALT AND BLACK PEPPER.

AFTER PEELING OFF THE POTATOES CUT THEM INTO SMALL CUBES OF APPROXIMATELY 2cm SQUARE. PUT THEM IN BOILING WATER UNTIL THEY START GETTING SOFT. TO SAVE TIME ADD THE GREEN BEANS TO THE PAN WITH THE POTATOES (AT LEAST FIVE MINUTES BEFORE THE POTATOES ARE READY) REMOVE THE WATER AND SET ASIDE.

BY THIS TIME YOUR PASTA SHOULD BE ALREADY COOKED FOLLOWED BY THE PACK INSTRUCTION. SO, ADD THE VEGETABLES TO THE PASTA AND DRIZZLE WITH EXTRA VIRGIN OLIVE OIL AND FINALLY ADD THE PESTO GRADUALLY THEN TOSS GENTLY . IF YOU ARE A PESTO LOVER YOU CAN ADD THE WHOLE POT, BUT IF YOU AREN'T YOU CAN ADD AS MUCH AS YOU LIKE. SERVE IMMEDIATELLY AND GARNISH WITH PARMESAN CHEESE AND BLACK PEPPER. BON APPETIT

*****

UMA OUTRA RECEITA RAPIDA E FACIL DE PREPAR. ESTE PRATO E UM DOS MEUS FAVORITOS, PARA FAZE-LO, VOCE PRECISARA DE UM POTE DE PESTO, 500g de MARCARRAO (PARAFUSO) SE VOCE PREFERIR, DUAS BATATAS GRANDES, 300g de VAGENS, OLEO DE AZEITE EXTRA VIRGEM, SAL E PIMENTA DO REINO.

APOS DESCASCAR AS BATATAS CORTE-AS EM 2 CENTIMETROS QUADRADO E COLOQUE-AS EM AGUA FERVENTE ATE COMECAREM A FICAR MACIAS, PARA ECONOMIZAR TEMPO ADICIONA AS VAGENS APROXIMADAMENTE 5 MINUTOS ANTE DAS BATATAS FICAREM PRONTAS NA MESMA PANELA. ESCORRA E RESERVE.

NESTE MOMENTO O SEU MACARRAO JA DEVE ESTA COZIDO SEGUIDO PELA AS INSTRUCOES DO PACOTE. ENTAO ADICIONE OS VEGETAIS JUNTO COM O MACARRAO E JOGUE UM POUCO DE AZEITE DE OLIVA E FINALMENTE ADICIONE O PESTO GRADUALMENTE E MEXA GENTILMENTE. SE VOCE E FAN DE PESTO ADICIONE O POTE INTEIRO, SE NAO , COLOQUE APENAS O TANTO QUE DESEJAR. SIRVA IMEDIATAMENTE COM QUEIJO PARMESAO E PIMENTA DO REINO. BOM APETITE!!!

MARCONI McCONNELLxxx

No comments:

Post a Comment