Tuesday 6 October 2009

PASTA with WHITE SAUCE by MARCONI McCONNELL





THIS RECIPE IS SO EASY THAT I WAS TOLD HOW TO MAKE IT WHILE MY WORK COLLEAGUE WAS WAITING FOR HER DRIVER. WE WERE CHATTING ABOUT FOOD AND THEN MARTINA WAS TELLING ME HOW TO PREPARE THIS DELICIOUS AND EASY DISH! FIRST OF ALL, YOU WILL NEED: PASTA (YOUR TASTE), DOUBLE CREAM, ONION, GARLIC, TUNA FISH (CANNED IN OIL), PANCETTA (ITALIAN BACON) CHOPPED IN SMALL CUBES, SALT AND PEPPER. SECOND, WHILST YOUR PASTA IS BOILING, YOU CAN START PREPARING THE SAUCE, FRY THE ONION AND GARLIG TILL GOLDEN BROWN, ADD THE PANCETTA AND FRY THEM FOR APPROXIMATELY 3 TO 4 MINS. NEXT ADD THE TUNA FISH AND FRY FOR ONE MORE MINUTE. THAN, TURN OFF THE HOB AND POUR THE DOUBLE CREAM OVER THE INGREDIENTS IN THE PAN AND SEASON WITH SALT AND PEPPER (YOUR TASTE) MIXING THEM WELL. AND FINALLY, MIX THE SAUCE WITH THE PASTA GENTLY. THAT IS IT!!! BON APPETIT!!! P.S. THIS SAUCE IS SLIGHTLY SIMILAR TO CARBONARA SAUCE.
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ESTA RECEITA E TAO SIMPLES QUE FOI ENSINADA COMO FAZE-LA ENQUANTO MINHA COLEGA DE TRABALHO ESTAVA ESPERANDO PELO MOTORISTA DELA. NOS ESTAVAMOS CONVERSANDO SOBRE COMIDA E ENTAO MARTINA ME CONTOU COMO PREPARAR ESTE FACIO E DELIOSO PRATO. PRIMEIRAMENTE, VOCE PRECISARA: MACARRAO (AO SEU GOSTO), CREME DE LEITE, CEBOLA, ALHO, ATUM (ENLATADO EM OLEO), PANCETTA (UM TIPO DE BACON ITALIANO) CORTADO EM CUBOS PEQUENOS, SAL E PIMENTA. SEGUNDAMENTE, ENQUANTO O MACARRAO ESTA FERVENDO, COMECE A PREPARAR O MOLHO, FRITE A CEBOLA E O ALHO ATE DOURAR, ADICIONE O BACON E FRITE-OS POR APROXIMADAMENTE 3- 4 MINS. EM SEGUIDA, ADICIONE O ATUM E FRITE POR MAIS UM MINUTO. ENTAO, APAGUE O FOGO E DESPEJE O CREME DE LEITE SOBRE OS INGREDIENTES NA FRIGIDEIRA E TEMPERE COM SAL E PIMENTA A GOSTO MIXING THEM WELL. E FINALMENTE, MISTURE O MOLHO COM O MACARRAO, GENTILMENTE. E ISSO AI!!! BOM APETITE!!!P.S. ESTE MOLHO E UM POUCO PARECIDO COM O MOLHO CARBONARA.
MARCONI McCONNELLxxx



1 comment:

  1. Sounds nice and easy, but tuna?? With bacon?? There's a combination I haven't tried (but I will). Great tip. Claudio

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