Monday 1 June 2009

DINNER FOR FRIENDS by MARCONI McCONNELL








I PREPARED THIS DINNER FOR MY FRIENDS, NAT. AND CLAUDIO. THE STARTER IS A RECIPE FROM MY BOLIVIAN FRIEND, (GERY). WHICH WAS A GRILLED ASPARAGUS WRAPPED WITH PARMA HAM AND DRIZZLED WITH EXTRA VIRGIN OLIVE OIL MIXED WITH BALSAMIC VINEGAR. THE MAIN COURSE WAS BEEF PIE SERVED WITH MUSHED POTATOES AND PEAS AND THE DESSERT WAS DELICIOUS WARM BROWNIES WITH VANILLA ICE CREAM AND A HOT CHOCOLATE SAUCE. YAMMY YAMMY...

*****

EU PREPAREI ESTE JANTAR PARA OS MEUS AMIGOS, NAT. E CLAUDIO. A ENTRADA E UMA RECEITA DE UMA AMIGA BOLIVIANA (GERY). NA QUAL FOI ASPARGUS GRELHADOS E ENROLADO COM PARMA HAM E TEMPERADO COM EXTRA VIRGEM OLEO DE OLIVA MISTURADO COM VINAGRE BALSAMICO. O PRATO PRINCIPAL FOI EMPADAO DE CARNE SERVIDO COM PUREE DE BATATAS E ERVILHAS E A SOBREMESA FOI UM DELICIOSO PETIT GATEAU COM CALDA DE CHOCOLATE QUENTE. HUMMM...

MARCONI McCONNELL XXX




1 comment:

  1. Querido Marconi,
    Alem da linda apresentacao, estava muito saboroso mesmo.
    Muito obrigada pelo delicioso jantar e otima compania.
    Beijos
    Nat

    ReplyDelete