Thursday 25 June 2009

VEGETABLE COUS COUS WITH ROAST CHICKEN by MARCONI McCONNELL





ALTHOUGH PAULA MCINTYRE (ONE OF NOTHERN IRELAND'S TOP CHEFS) TAUGHT ME HOW TO MAKE THIS DELICIOUS COUS COUS, I DECIDED TO CHANGE SOME INGRIDIENTS OF IT TO MAKE IT LIGHTER, AND I MUST SAY THAT I SUCCEEDED! AND SPECIALLY TO COMBINE IT WITH MY OWN ROAST CHICKEN RECIPE (WITH SMOKED PAPRIKA).
*****
EMBORA A PAULA MCINTYRE (UMA DAS TOP CHEFES DE COZINHA NA IRLANDA DO NORTE) ME ENSINOU COMO FAZER ESTE DELICIOSO CUSCUZ, EU DECIDI MUDAR ALGUNS INGREDIENTE PARA TORNA-LO MAIS LEVE, E DEVO DIZER QUE EU ME DEI BEM! E ESPECIALMENTE POR COMBINA-LO COM A MINHA PROPRIA RECEITA DE FRANGO ASSADO (COM PAPRICA DEFUMADA).
MARCONI McCONNELLxxx

No comments:

Post a Comment