Wednesday 15 July 2009

GRILLED BEEF by MARCONI McCONNELL




HI GUYS!!! I AM GOING TO TELL YOU HOW TO MAKE THIS MARVELOUS GRILLED BEEF. MY LITTLE SECRET IS NOT ONLY A GOOD QUALITY BEEF, BUT ALSO A VERY GOOD NON STICK PAN GRILL (I LOVE TEFAL PANS). WELL, REMOVE THE BEEF FROM THE PACK AND DRY IT WITH KITCHEN ROLL, SEASON THE BEEF WITH SEA SALT AND BLACK PEPPER AND RUB A VERY LITTLE OLIVE OIL ON THE BEEF (IT SHOULD ABSORB THE OIL COMPLETELY) THAN PUT IT ON A VERY HOT PAN GRILL. TURN IT EVERY ONE MINUTE. IF YOU LIKE IT RARE (TURN IT UNTIL 7 TO 8 MINS.) IF YOU PREFER IT MEDIUM (TURN IT UNTILL 9 TO 10) BUT IF YOU WANT IT WELL DONE (TURN IT UNTILL 10 TO 12) APPROXIMATELY. ONCE YOU HAVE GRILLED IT, REMOVE IT FROM THE PAN, DROP SOME EXTRA VIRGIN OLIVE OIL AND LEAVE TO REST FOR 5 MINS. NOW YOU ARE JUST ABOUT TO TRY THE MOST TENDER PIECE OF BEEF THAT YOU EVER TRIED!!! GOOD LUCK!!!
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OLA PESSOAL!!! EU VOU CONTAR A VOCES COMO FAZER ESSE MARAVILHOSO BIFE GRELHADO. MEU SEGREDINHO NAO E SOMENTE UMA BOA QUALIDADE DE BEEF, MAS TAMBEM UMA OTIMA FRIGIDEIRA GRILL NAO-ADERENTE (EU PREFIRO DA TEFAL). BEM, REMOVA O BIFE DA EMBALAGEM E SEQUE-O COM PAPEL TOALHA. TEMPERE O BIFE COM SAL (DO MAR) E PIMENTA DO REINO E ESFREGUE UM POUCO (BEM POUCO) DE OLEO DE OLIVA EXTRA VIRGIN NO BIFE. (DEVE-SE ABSORVER TODO O OLEO COMPLETAMENTE). ENTAO, COLOQUE O BIFE NA FRIGIDEIRA MUITO QUENTE, VIRANDO O BIFE A CADA UM MINUTO. SE VOCE GOSTA DELE MAL PASSADO (VIRE-O DE 7 A 8 MINUTOS). SE VOCE PREFERE O BIFE AO PONTO (VIRE-O DE 9 A 10MINS.). SE VOCE QUIZER O BIFE BEM PASSADO (VIRE-O DE 10 A 12 MINS.) APROXIMADAMENTE. UMA VEZ VC GRELHOU O BIFE, REMOVA-O DA FRIGIDEIRA E, DERRAME ALGUMAS GOTAS DE OLEO DE OLIVA EXTRA VIRGEM E DEIXE-O DESCANSAR POR 5 MINUTOS. AGORA VOCE ESTA PRESTE A EXPERIMENTAR O PEDACO DE BIFE MAIS MACIO!!! BOA SORTE!!!
MARCONI McCONNELLxxx

1 comment:

  1. Oi Marconi,
    nossa tem um tempao que nao entro no seu blog e fiquei surpresa com as tantas delicias que preparou desde entao. Se precisar de uma degustadora, por favor, me liga. hehhe
    beijos

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