Tuesday 21 July 2009

SPICY CHILLI CON CARNE by MARCONI McCONNELL





TO PREPARE THIS SPICY DISH JUST FRY ONE CHOPPED LARGE ONION WITH TWO CLOVES OF GARLIC (CRUSHED) UNTIL GOLDEN, THEN ADD 500g OF MINCED BEEF AND SPRINKLE SOME SALT AND A PINCH OF CUMIM.(ACCORDING TO YOUR TASTE). COOK FOR ABOUT 10MINS OR UNTILL BROWNED, REMEMBER TO SEPARATE THE MEAT WITH A FORK WHILST YOU ARE COOKING IT. STIR A TIN OF RED KIDNEY BEANS IN CHILLI SAUCE, A TIN OF CHOPPED TOMATOES AND ABOUT 300g OF SLICED MUSHROOMS. COOK ALL THE MISTURE FOR MORE 20MINS. OR UNTILL THE SAUCE THICKENS AND SERVE WITH RICE. (THIS DISH SERVES 4) SAUDE!!!
XXXXX
PARA PREPARAR ESTE PRATO APIMENTADO APENAS FRITE UMA CEBOLA GRANDE PICADA E DOIS DENTES DE ALHO AMASSADOS ATE DOURAR, ENTAO ADICIONE 500g DE CARNE MOIDA E TEMPERE COM SAL E CUMINHO A GOSTO. COZINHE POR APROXIMADAMENTE 10MINS. OU ATE A CARNE FICAR MARROM. LEMBRE-SE DE SEPARAR A CARNE MOIDA COM UM GARFO ENQUANTO ELA ESTIVER COZINHANDO. COLOQUE UMA LATA DE FEIJAO PARA CHILLI CON CARNE EM MOLHO DE CHILLI. UMA LATE DE TOMATES CORTADOS E APROXIMADAMENTE 300g DE COGUMELOS FRESCOS (FATIADOS). COZINHE TODA A MISTURA POR MAIS 20MINS. OU ATE O MOLHO ENGROSSAR E SIRVA COM ARROZ. (SERVE 4 PESSOAS). SAUDE!!!
MARCONI McCONNELLxxx

No comments:

Post a Comment